VIII GOODWILL TENISKI TURNIR

–  Palić, 14-15.09.2019.  –

 

PRAVO UČEŠĆA na turniru imaju isključivo doktori medicine, doktori stomatologije i farmaceuti. Na turniru ne mogu da učestvuju predstavnici drugih farmaceutskih kompanija.

PRIJAVE se vrše isključivo putem popunjavanja prijavnog obrasca na zvaničnom sajtu Goodwill teniskog turnira: http://www.goodwillpharma.rs/gtt/prijava/.

KOTIZACIJA za sve učesnike, koji se na vreme prijave putem prijavnog obrasca na zvaničnom sajtu turnira plaćaju iznos od 4000,00 dinara i to uplatom na dan turnira, na mestu registracije. Učesnici, koji se nisu prijavili putem sajta do završnog roka, plaćaju kotizaciju u iznosu od 5000,00 dinara takođe uplatom na licu mesta na dan turnira.

REGISTRACIJA će se vršiti u subotu, 14.09. od 08:00 do 09:30, te se učesnici mole da poštuju navedenu satnicu. Nakon registracije, učesnici moraju da se jave sudijama kod obeleženog stola radi potvrde svog učešća. U slučaju eventualnog kašnjenja kao i za dobijanje informacija o terminima, terenima i sl. molimo da se obratite sudijama na sledeći broj telefona: 024 753 124.

OBROCI I PIĆE: učesnici dobijaju bonove za tri obroka: ručak za oba dana i svečanu večeru koja će se održati prvog dana turnira. Za pratioce, bonovi se mogu obezbediti kupovinom istih na mestu registracije. Oba jutra će za sve učesnike i goste turnira biti posluženo sitno pecivo na terasi Teniskog kluba. Tokom trajanja turnira, učesnicima će biti obezbeđena voda i osvežavajuća pića na štandovima oko terena, dok će troškove ostalih pića (npr. naručivanjem u kafiću) morati snositi sami.

REZERVACIJU SMEŠTAJA učesnici vrše samostalno i o svom trošku kao i dolazak do Palića. Organizator će pružiti podršku u vidu ponuda za smeštaj na Paliću, po povlašćenim cenama, čiji spisak će se nalazi na zvaničnom sajtu turnira.

ZAGREVANJE U PETAK: organizator je obezbedio tri terena u okviru Tenis kluba “Palić 1878”, u vremenskom periodu od 18-22h za učesnike koji na turnir dođu u petak, 13.09. kako bi imali mogućnost rekreativnog igranja tenisa.

ZVANIČNA PRAVILA TURNIRA

Turnir se igra po ITF međunarodnim pravilima igre, na jedan dobijeni set, i to u sledećim kategorijama:

  • Muški singl u dve starosne kategorije (50-, 50+)
  • Muški dubl mix
  • Ženski singl u dve starosne kategorije (45-, 45+)
  • Ženski dubl mix

* Učesnici se mogu prijaviti za obe kategorije (singl i dubl).

* U slučaju dubla, učesnici imaju pravo da se prijave u paru. Ukoliko nemaju partnera, isti će im biti dodeljen putem žreba.

* Raspored igre biće odlučen žrebom, koji će biti objavljen pred početak turnira u subotu, 14.09.

* Svaki meč se igra u šest dobijenih gemova, sa izuzetkom finala i polufinala, koji se igraju u dva dobijena seta. Organizator zadržava pravo da po potrebi modifikuje trajanje meča.

* U slučaju preklapanja termina održavanja mečeva kod učesnika prijavljenih u obe kategorije, organizator zadržava pravo naknadnog određivanja termina održavanja tih mečeva.

* Ukoliko se na turnir ne prijavi dovoljno učesnika za bilo koju od navedenih kategorija, organizator zadržava pravo da ne održi turnir u datoj kategoriji, odnosno prilagodi ga broju prijavljenih učesnika, o čemu će učesnici biti blagovremeno obavešteni.

 

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice i pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj 024 554 498 svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 08-16h. Sva pitanja vezana za pravila igre, žrebanje i sl. možete uputiti sudijama turnira na broju 024 753 124.

Srdačno Vas pozivamo da kroz zajedničko druženje ispunjeno sportskim duhom, u prelepom ambijentu Palićkog jezera, promovišemo zdrav način života.

U zavisnosti od vremenskih prilika I broja prijavljenih igrača, organizator zadržava pravo izmene propozicija turnira.

Prijateljski pozdrav,

Vaša Goodwill Pharma