O Goodwill Pharma

Goodwill Pharma je farmaceutska kompanija osnovana 2003. godine sa sedištem u Subotici. Zahvaljujući profesionalizmu i stručnosti našeg tima, kao i visokom kvalitetu proizvoda i usluga, vrlo brzo smo se na tržištu  pozicionirali kao siguran partner na polju istraživanja tržišta, registraciji, uvozu, stručnoj promociji, distribuciji  i prodaji farmaceutskih proizvoda. Danas u svom portfoliu imamo širok asortiman proizvoda (lekova i dijetetskih suplemenata) koje pokrivaju različite terapeutske grupe.

Zdravlje je osnovna ljudska potreba i preduslov za unapređenje celokupnog životnog standarda. Poštujući najviše međunarodne standarde, želimo da visokim kvalitetom svojih proizvoda i usluga unapredimo zdravstvenu negu i zaštitu i time utičemo na poboljšanje životnog standarda društva u celini. To je misija kojoj su sa istim entuzijazmom i istrajnošću posvećeni svi zaposleni u Goodwill Pharmi.

Hrabro ulazimo u novu fazu poslovanja izgradnjom nove fabrike u Subotici, koja uključuje najsavremeniju proizvodnju i laboratoriju. Izgradnja je u toku, a završetak se očekuje do kraja godine. Širenjem proizvodnih kapaciteta želimo da obezbedimo farmaceutske proizvode vrhunskog kvaliteta za siguran plasman na tržištu Srbije i regiona – Crne Gore, Makedonije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Ove godine slavimo i 10 godina od prvog Goodwill Teniskog Turnira – sada već sportski događaj koji se sa nestrpljenjem očekuje u svetu zdravstva.

Više o nama saznajte na sajtu www.goodwillpharma.rs