Rezultati

POBEDNICI I FINALISTI

ŽENSKI DUBL MIX Pobednice: Jovana Sekulić i Ivana Obradović
Finalistkinje: Julija Sabanov i Božana Sabanov Đelmiš
ŽENSKI SINGL Pobednica: Julija Sabanov
Finalistkinja: Jadranka Plavšić
MUŠKI DUBL MIX Pobednici: Lazar Račić i Aleksandar Barišić
Finalisti: Vladimir Dugalić i Dragan Radojčić
MUŠKI SINGL DO 50 Pobednik: Tihomir Mihajlović
Finalista: Srđan Radak
MUŠKI SINGL 50+ Pobednik: Lazar Račić
Finalista: Dragan Timotijević

Program

1. DAN TURNIRA (Subota, 08.09.2018.)

08:00 – 09:30 Registracija učesnika turnira
09:30 – 10:00 Svečano otvaranje turnira
10:00 – Početak igre
12:00 – 15:00 Ručak (pored teniskih terena)
15:00 – Obilazak ZOO vrta uz vodiča (fakultativno)
18:30 – Planirani završetak igre
20:00 – 00:00 Svečana večera (Terasa, Muški štrand)

2. DAN TURNIRA (Nedelja, 09.09.2018.)

Početak igre – otvoreno
12:00 – 15:00 Ručak (pored teniskih terena)
17:00 Proglašenje pobednika i svečano zatvaranje turnira

Propozicije

PROPOZICIJE

 

VII GOODWILL TENISKI TURNIR

–  Palić, 08-09.09.2018.  –

 

PRAVO UČEŠĆA na turniru imaju isključivo doktori medicine, doktori stomatologije i farmaceuti. Na turniru ne mogu da učestvuju predstavnici drugih farmaceutskih kompanija.

 

PRIJAVE se vrše isključivo putem popunjavanja prijavnog obrasca na zvaničnom sajtu Goodwill teniskog turnira: http://www.goodwillpharma.rs/gtt/ Poslednji dan za prijavu je nedelja, 02.09.

 

KOTIZACIJA za sve učesnike, koji se na vreme prijave putem prijavnog obrasca na zvaničnom sajtu turnira plaćaju iznos od 3000,00 dinara i to uplatom na dan turnira, na mestu registracije. Učesnici, koji se nisu prijavili putem sajta do završnog roka, plaćaju kotizaciju u iznosu od 4000,00 dinara takođe uplatom na licu mesta na dan turnira.

 

REGISTRACIJA će se vršiti u subotu, 08.09. od 08:00 do 09:30, te se učesnici mole da poštuju navedenu satnicu. Nakon registracije, učesnici moraju da se jave sudijama kod obeleženog stola radi potvrde svog učešća. U slučaju eventualnog kašnjenja kao i za dobijanje informacija o terminima, terenima i sl. molimo da se obratite sudijama na sledeći broj telefona: 024 753 124.

 

OBROCI I PIĆE: učesnici dobijaju bonove za tri obroka: ručak za oba dana i svečanu večeru koja će se održati prvog dana turnira. Za pratioce, bonovi se mogu obezbediti kupovinom istih na mestu registracije. Oba jutra će za sve učesnike i goste turnira biti posluženo sitno pecivo na terasi Teniskog kluba. Tokom trajanja turnira, učesnicima će biti obezbeđena voda i osvežavajuća pića na štandovima oko terena, dok će troškove ostalih pića (npr. naručivanjem u kafiću) morati snositi sami.

 

REZERVACIJU SMEŠTAJA učesnici vrše samostalno i o svom trošku kao i dolazak do Palića. Organizator će pružiti podršku u vidu ponuda za smeštaj na Paliću, po povlašćenim cenama, čiji spisak će se nalazi na zvaničnom sajtu turnira.

 

ZAGREVANJE U PETAK: organizator je obezbedio tri terena u okviru Tenis kluba “Palić 1878”, u vremenskom periodu od 18-22h za učesnike koji na turnir dođu u petak, 07.09. kako bi imali mogućnost rekreativnog igranja tenisa.

 

ZVANIČNA PRAVILA TURNIRA

* Turnir se igra po ITF međunarodnim pravilima igre, na jedan dobijeni set, i to u sledećim kategorijama:

– Muški singl u dve starosne kategorije (50-, 50+)

– Muški dubl mix

– Ženski singl mix

– Ženski dubl mix

* Učesnici se mogu prijaviti za obe kategorije (singl i dubl).

* U slučaju dubla, učesnici imaju pravo da se prijave u paru. Ukoliko nemaju partnera, isti će im biti dodeljen putem žreba.

* Raspored igre biće odlučen žrebom, koji će biti objavljen pred početak turnira u subotu, 8.09.

* Svaki meč se igra u šest dobijenih gemova, sa izuzetkom finala i polufinala, koji se igraju u dva dobijena seta. Organizator zadržava pravo da po potrebi modifikuje trajanje meča.

* U slučaju preklapanja termina održavanja mečeva kod učesnika prijavljenih u obe kategorije, organizator zadržava pravo naknadnog određivanja termina održavanja tih mečeva.

* Ukoliko se na turnir ne prijavi dovoljno učesnika za bilo koju od navedenih kategorija, organizator zadržava pravo da ne održi turnir u datoj kategoriji, odnosno prilagodi ga broju prijavljenih učesnika, o čemu će učesnici biti blagovremeno obavešteni.

* Igrači koji su ispali u prvom krugu mogu da se prijave za utešni krug, koji će se igrati u kategoriji muški dubl do 10h u nedelju 09.09.

 

 

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice i pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj 024 554 498 svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 08-16h. Sva pitanja vezana za pravila igre, žrebanje i sl. možete uputiti sudijama turnira na broju 024 753 124.

 

Srdačno Vas pozivamo da kroz zajedničko druženje ispunjeno sportskim duhom, u prelepom ambijentu Palićkog jezera, promovišemo zdrav način života.

 

Prijateljski pozdrav,

Vaša Goodwill Pharma

Smeštaj

Ponuda smeštaja za učesnike turnira

Kako bi Vaš boravak na Paliću protekao što ugodnije i prijatnije, organizator turnira Vam sa zadovoljstvom pruža podršku u vezi sa organizovanjem Vašeg smeštaja tokom trajanja turnira (08-09.09.2018.). Za sve informacije o smeštajnim jedinicama, kao i rezervacije možete se obratiti na sledeće dostupnosti:

NAZIV SMEŠTAJA CENA PO OSOBI ZA NOĆENJE SA DORUČKOM KONTAKT
Vile na Paliću od 1500,00 Dragana Marinović +381 64 6464 213

dragana.marinovic24@gmail.com

Hotel Park 2119,00 (u dvokrevetnoj sobi)
3119,00 (u jednokrevetnoj sobi)
Rezervacije slati na mejl:

prodaja@elittepalic.rs

Hotel Prezident 3115,00 (u dvokrevetnoj sobi)
4115,00 (u jednokrevetnoj sobi)
+ 381 24 622 662

info@hotelprezident.com

 

* Napomena:
Cene važe isključivo za smeštaj tokom trajanja Goodwill Teniskog turnira.
U cene su uračunate boravišne takse i troškovi osiguranja.

O teniskom turniru

Svake godine na Paliću

O turniru

Pre devet godina, direktor Goodwill Pharme, Tamaš Zoltan, imao je viziju da započne jednu tradiciju namenjenu zdravstvenim radnicima, koja bi spajala sport i kulturu i tako je nastala prva ideja o Goodwill Teniskom Turniru. San koji je pretočen u delo, danas je postao manifestacija, koja je svima draga i sa koje se uvek ponesu pozitivna iskustva. Tokom godina, naš Teniski Turnir je postao sportski događaj, koji se nestrpljivo isčekuje u svetu zdravstva, a to potvrđuje i veliki broj posetilaca turnira.Težnja ka poboljšanju zdravlja i kvaliteta života našeg društva putem odgovornog doprinosa unapređivanju lokalne zajednice predstavlja jedan od osnovnih orijentira našeg poslovanja, koji nastojimo da integrišemo i u odnose sa svim našim partnerima.
Osnovna ideja ove manifestacije jeste zajedničko druženje ispunjeno sportskim duhom i podsticanje komunikacije i saradnje među pojedincima i institucijama, ali i promovisanja Subotice i Palića, kao najveće turističke atrakcije u ovom delu Vojvodine.

Činjenice

132

trofeja

1100

igrača

1050

mečeva

2009

Održan prvi turnir

Continue Reading

Rekli su o turniru

  • Srđan Radak, MPharm

    Profesionalna organizacija, vredne nagrade, lepo druzenje, kvalitetan tenis. Sve na jednom mestu.

  • Dr Lazar Račić, ginekolog

    Moj omiljeni turnir. Sjajna atmosfera, kolege lekari zaborave na brige i obaveze i u ta dva turnirska dana tenis im bude najvažniji kao i druženje.

  • Mr Slađana Gligorić

    Sjajno organizovan turnir u prelepom ambijentu.Svake godine ga željno iščekujem i radujem se takmičenju, ali iznad svega sjajnom druženju.

Istorijat