Program

1. DAN TURNIRA (Subota, 14.09.2019.)

 • 08:00 – 09:30 Registracija učesnika turnira
 • 09:30 – 10:00 Svečano otvaranje turnira
 • 10:00 – Početak igre
 • 12:00 – 15:00 Ručak (Berbanski dani)
 • 15:00 – Obilazak ZOO vrta uz vodiča (fakultativno)
 • 18:30 – Planirani završetak igre
 • 20:00 – 00:00 Svečana večera (Salaš Vinarije Zvonko Bogdan)

Donatorsko veče

2. DAN TURNIRA (Nedelja, 15.09.2019.)

 • Početak igre – otvoreno
 • 12:00 – 15:00 Ručak (pored teniskih terena)
 • 17:00 Proglašenje pobednika i svečano zatvaranje turnira

Propozicije

VIII GOODWILL TENISKI TURNIR

–  Palić, 14-15.09.2019.  –

 

PRAVO UČEŠĆA na turniru imaju isključivo doktori medicine, doktori stomatologije i farmaceuti. Na turniru ne mogu da učestvuju predstavnici drugih farmaceutskih kompanija.

PRIJAVE se vrše isključivo putem popunjavanja prijavnog obrasca na zvaničnom sajtu Goodwill teniskog turnira: http://www.goodwillpharma.rs/gtt/prijava/.

KOTIZACIJA za sve učesnike, koji se na vreme prijave putem prijavnog obrasca na zvaničnom sajtu turnira plaćaju iznos od 4000,00 dinara i to uplatom na dan turnira, na mestu registracije. Učesnici, koji se nisu prijavili putem sajta do završnog roka, plaćaju kotizaciju u iznosu od 5000,00 dinara takođe uplatom na licu mesta na dan turnira.

REGISTRACIJA će se vršiti u subotu, 14.09. od 08:00 do 09:30, te se učesnici mole da poštuju navedenu satnicu. Nakon registracije, učesnici moraju da se jave sudijama kod obeleženog stola radi potvrde svog učešća. U slučaju eventualnog kašnjenja kao i za dobijanje informacija o terminima, terenima i sl. molimo da se obratite sudijama na sledeći broj telefona: 024 753 124.

OBROCI I PIĆE: učesnici dobijaju bonove za tri obroka: ručak za oba dana i svečanu večeru koja će se održati prvog dana turnira. Za pratioce, bonovi se mogu obezbediti kupovinom istih na mestu registracije. Oba jutra će za sve učesnike i goste turnira biti posluženo sitno pecivo na terasi Teniskog kluba. Tokom trajanja turnira, učesnicima će biti obezbeđena voda i osvežavajuća pića na štandovima oko terena, dok će troškove ostalih pića (npr. naručivanjem u kafiću) morati snositi sami.

REZERVACIJU SMEŠTAJA učesnici vrše samostalno i o svom trošku kao i dolazak do Palića. Organizator će pružiti podršku u vidu ponuda za smeštaj na Paliću, po povlašćenim cenama, čiji spisak će se nalazi na zvaničnom sajtu turnira.

ZAGREVANJE U PETAK: organizator je obezbedio tri terena u okviru Tenis kluba “Palić 1878”, u vremenskom periodu od 18-22h za učesnike koji na turnir dođu u petak, 13.09. kako bi imali mogućnost rekreativnog igranja tenisa.

ZVANIČNA PRAVILA TURNIRA

Turnir se igra po ITF međunarodnim pravilima igre, na jedan dobijeni set, i to u sledećim kategorijama:

 • Muški singl u dve starosne kategorije (50-, 50+)
 • Muški dubl mix
 • Ženski singl u dve starosne kategorije (45-, 45+)
 • Ženski dubl mix

* Učesnici se mogu prijaviti za obe kategorije (singl i dubl).

* U slučaju dubla, učesnici imaju pravo da se prijave u paru. Ukoliko nemaju partnera, isti će im biti dodeljen putem žreba.

* Raspored igre biće odlučen žrebom, koji će biti objavljen pred početak turnira u subotu, 14.09.

* Svaki meč se igra u šest dobijenih gemova, sa izuzetkom finala i polufinala, koji se igraju u dva dobijena seta. Organizator zadržava pravo da po potrebi modifikuje trajanje meča.

* U slučaju preklapanja termina održavanja mečeva kod učesnika prijavljenih u obe kategorije, organizator zadržava pravo naknadnog određivanja termina održavanja tih mečeva.

* Ukoliko se na turnir ne prijavi dovoljno učesnika za bilo koju od navedenih kategorija, organizator zadržava pravo da ne održi turnir u datoj kategoriji, odnosno prilagodi ga broju prijavljenih učesnika, o čemu će učesnici biti blagovremeno obavešteni.

 

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice i pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na broj 024 554 498 svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 08-16h. Sva pitanja vezana za pravila igre, žrebanje i sl. možete uputiti sudijama turnira na broju 024 753 124.

Srdačno Vas pozivamo da kroz zajedničko druženje ispunjeno sportskim duhom, u prelepom ambijentu Palićkog jezera, promovišemo zdrav način života.

U zavisnosti od vremenskih prilika I broja prijavljenih igrača, organizator zadržava pravo izmene propozicija turnira.

Prijateljski pozdrav,

Vaša Goodwill Pharma

Smeštaj

Ponuda smeštaja za učesnike turnira

Kako bi Vaš boravak na Paliću protekao što ugodnije i prijatnije, organizator turnira Vam sa zadovoljstvom pruža podršku u vezi sa organizovanjem Vašeg smeštaja tokom trajanja turnira (14-15.09.2019.)

Za sve informacije o privatnom smeštaju na Paliću možete se obratiti :

Dragana Marinović +381 64 6464 213 dragana.marinovic24@gmail.com

Ukoliko želite da sami  rezervišete smeštaj preko Booking.com na Paliću ili Subotici, kliknite na dugme

Cene su date za 1 osobu, 1 noćenje.

GOODWILL TENISKI TURNIR – 10 GODINA SA VAMA!

GOODWILL PHARMA JE PONOSNI PARTNER FONDACIJE NOVAK ĐOKOVIĆ

Goodwill Teniski Turnir je jedinstven sportski događaj koji je namenjen doktorima medicine, stomatologije i farmacije. Ponosni smo na činjenicu da ove godine slavimo 10 godina od organizovanja 1. Goodwill Teniskog Turnira.

U godini jubileja, a okupljeni oko zajedničke humanitarne ideje, ovogodišnji Goodwill Teniski Turnir će osim takmičarskog dela biti u znaku donatorske večeri.

U saradnji sa Fondacijom Novak Đoković, 14. septembra biće organizovano donatorsko veče na Salašu Vinarije Zvonko Bogdan. Ponosni smo, što ćemo novcem koji se sakupi tokom donatorske večeri, prodajom ulaznica i aukcijom predmeta sa potpisom Novaka Đokovića pomoći rekonstrukciju dečijeg vrtića „Dečija radost“ u Svilajncu, kao deo projekta koji realizuje Fondacija Novak Đoković.

Više o tome

Činjenice

146

trofeja

1180

igrača

1110

mečeva

2009

Održan prvi turnir

Continue Reading

Naši prijatelji

Prijatelji

1

2

3

4

5

6

7

8

Rekli su o turniru

 • Srđan Radak, MPharm

  Profesionalna organizacija, vredne nagrade, lepo druzenje, kvalitetan tenis. Sve na jednom mestu.

 • Dr Lazar Račić, ginekolog

  Moj omiljeni turnir. Sjajna atmosfera, kolege lekari zaborave na brige i obaveze i u ta dva turnirska dana tenis im bude najvažniji kao i druženje.

 • Mr Slađana Gligorić

  Sjajno organizovan turnir u prelepom ambijentu.Svake godine ga željno iščekujem i radujem se takmičenju, ali iznad svega sjajnom druženju.

Istorijat