HUMANITARNI GOODWILL TENISKI TURNIR

Uvek vođeni dobrom voljom i željom da doprinesemo unapređenju lokalne zajednice i javnog zdravlja našeg društva, Goodwill Pharma sa ponosom organizuje 7. po redu humanitarni „Goodwill teniski turnir” na Paliću, namenjen doktorima medicine, doktorima stomatologije i farmaceutima. Ovaj jedinstven sportski humanitarni događaj, na jednom mestu okuplja preko 100 zdravstvenih radnika koji svojom igrom promovišu ideju sporta, kulture i humanosti. Prikupljena sredstva se usmeravaju ustanovama kojima je pomoć najpotrebnija. Više o teniskom turniru možete pogledati ovde

HUMANITARNI DAN

Goodwill Pharma već više od 10 godina omogućuje zaposlenima da se aktivno uključe u akciju doniranja sredstava u humanitarne svrhe. Tradicionalno se ova sredstva dodeljuju svake godine uoči novogodišnjih praznika po izboru zaposlenih, onima kojima je pomoć najpotrebnija. Među korisnicima našeg humanitarnog fonda su „Kolevka” iz Subotica, Dečje selo, kao i brojni pojedinci kojima su sredstva bila neophodna za operacije ili pomoć u lečenju.

GOODWILL PHARMA SPONZOR 1. SUBOTIČKOG POLUMARATONA

Goodwill Pharma je sponzor 1. subotičkog polumaratona koji se održao 2. septembra 2017. u Subotici, u okviru proslave Dana grada. Trkači su imali prilike da se na našem štandu osveže multivitaminima, a najmlađe smo obradovali lizalicama sa vitaminom C. Ponosni smo na našeg kolegu Maria Borenovića koji je istrčao polumaraton dug 21 km i ličnim primerom najbolje potvrdio kompanijski slogan – „Good will, good health, good life!"

FESTIVAL PORODICE

Zdrava porodica je stub svakog društva. Goodwill Pharma je pomogla organizaciji 1. Festivala porodične zabave koji se održao u maju 2017. u Subotici. Kroz igru i degustaciju proizvoda, roditelji i deca su imali prilike da se dodatno edukuju o jačanju imuniteta i zdravlja cele porodice.

RAČUNARSKA OPREMA ZA DECU U HRANITELJSKIM PORODICAMA

Goodwill Pharma u partnerstvu sa Udruženjem za ginekološku endoskopiju Srbije (UGES) obezbedila je donaciju u vidu računarske opreme za decu i mlade smeštene u hraniteljske porodice, koji su dosadašnjim rezultatima pokazali odličan uspeh u obrazovanju. Dodela računarske opreme upriličena je u prostrijama Centra za porodični smeštaj i usvojenje, Novi Sad.

CPhI Madrid 2018.

Goodwill Pharma će ove godine posetiti čuveni sajam CPhI koji se održava u Madridu sa ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata svetskih poznatih farmaceutskih kompanija.